Anodizare & Anodizare Dura

tratament electrochimic în mediu acid care consta în realizarea unei oxidari fortate si controlate cu scopul de a obtine un strat protector de oxide de aluminiu suficient de rezistent si omogen.

Cromatare

procedeu de pasivare cu crom trivalent pentru aluminiu si aliajele sale asigurând o excelenta rezistenta la coroziune pentru suprafetele ne vopsite si creste aderenta vopselei la aceste suprafete

Briantaj

Operatie pregatitoare pentru anodizare constând într-n atac chimic pe piesele din aluminiu folosind un amestec de acizi. Efectul este dizolvarea partiala si preferentiala obtinându-se o suprafata "oglinda" a piesei.

Prestatii globale

Prin colaborarea cu societatea noastra proiectele dumneavoastra pot deveni realitate. Plecând de la o documentatie tehnica (caiet de sarcini), prin colaboratorii pe care îi avem putem sa realizam piesele de care dumneavoastra aveti nevoie, sa le integram în diferite ansamble si sa vi le livram asigurându-va astfel o prestatie globala.

Anorom - tratamente de suprafață pentru aluminiu

Firma Anorom este specializata în tratamentul de suprafata al aluminiului si aliajelor din aluminiu. Realizam urmatoarele tratamente anodizare (eloxare) incolora si colorata, cromatare (pasivare) SURTEC 650, lustruire chimica. Dupa tratamentul de suprafata piesele din aluminiu pot fi vopsite în câmp electrostatic cu vopsea lichida sau vopsea pulbere.

Tratamentele de suprafata pe care le realizeaza firma Anorom se preteaza atât pentru piesele obtinute prin uzinare dintr-un material laminat cât si pentru piesele obtinute prin turnare.

Suntem foarte flexibili în ce priveste cantitatile de piese pe care le tratam, reusind astfel sa raspundem tuturor uzinatorilor care realizeaza atât piese unicat, cât si piese de serie mica, mijlocie si mare. In productia noastra curenta de serie tratam urmatoarele tipuri de piese din aluminiu: butuci de bicicleta, spite de bicicleta, jenti, radiatoare pentru industria electronica si electrotehnica, diferite profile si bare din aluminiu obtinute prin extrudare (rafturi, mobilier, tâmplarie aluminiu, mânere pentru usi si ferestre, lampi), table, diferite piese auto sau componente din aluminiu pentru masini si utilaje, balize de aeroport pentru industria aeronautica. Ambalajul pieselor si materialele de ambalare sunt asigurate de obicei de catre clienti, dar, la cerere pot fi asigurate si de firma Anorom. Logistica de care dispunem ne permite sa asiguram inclusiv transportul pieselor la cererea clientilor nostri. Termenele de realizare a tratamentelor se stabilesc (telefonic) de comun acord în momentul lansarii unei comenzi ferme si pot fi chiar o singura zi (aceeasi zi în care ajung piesele – camionul care aduce piesele le si ia în aceeasi zi) cu conditia unei programari prealabile

HomeServiciiCalitateEchipaMediaContactSitemap
Copyright © 2013 Anorom® Toate drepturile rezervate.
Powered by JustDesign®