Cromatare (pasivare) Surtec 650

ContentImages / frunza-surtec.jpg

SURTEC 650 este un produs pe baza de crom trivalent, non toxic, care înlocuieste cu succes cromatarea galbena (cu crom hexavalent).

Se foloseste pentru aluminiu si aliaje din aluminiu ( atât pentru piese realizate din laminate de aluminiu cât si pentru piese turnate din aluminiu). Este indicat de asemenea pentru pretratamente înaintea lacuirii, sudurii si vopsirii in câmp electrostatic.

Cromatarea SURTEC 650 este un procedeu de pasivare a suprafetei pieselor din alumniu asigurând o excelenta rezistenta la coroziune pâna la 100°C.

Dupa tratamentul cu SURTEC 650 suprafata pieselor se poate vopsi în câmp electrostatic, stratul de cromital asigurând o foarte buna aderenta a vopselei.

Tratamentul cu SURTEC 650 se poate aplica atât pe piesele brute cât si pe piesele care au fost deja anodizate (eloxate) crescând rezistenta la coroziune a stratului anodizat.

Suprafata tratata conduce curentul electric, rezistenta de suprafata fiind < 0,8 mOhm/cm².

Corespunde normelor MIL 5541 si MIL-DTL-81706 (336 h la ceata salina conform DIN50021 SS) pentru protectia anticoroziva a suprafetelor din aluminiu.

HomeServiciiCalitateEchipaMediaContactSitemap
Copyright © 2013 Anorom® Toate drepturile rezervate.
Powered by JustDesign®